Hvem er Karina?

 

Hej! Det er mig, der er Karina ..

Jeg er uddannet boligstylist og dekoratør og ejer livstilsbutikken "Hos Gaardejerinden" 

Jeg er gift med gårdejeren og mor til to skønne unger.

Sammen bor vi på gården, hvor også butikken har til huse - her er hund, katte, heste, høns og ænder - som det hører sig til når man bor landet..

Jeg har altid været glad for kreative syslerier (og indretning), ligeså længe jeg kan huske.

Interessen har jeg ikke fra fremmede - jeg har fra barnsben været med på tømrer værkstedet hos min far, jeg har syet et hav af kjoler til barbie dukkerne i stuen hos min mormor, og tit set min mor flytte rundt på møblementet i stuen - det var aldrig til at vide, hvor sofaen stod, når jeg kom hjem fra skole :-)

Det var dog ikke glæden for det kreative og indretning, valget faldt på, da jeg i tidernes morgen skulle vælge uddannelse. Jeg valgte istedet at uddanne mig som pædagog og har igennem årene arbejdet i både børnehave og vuggestue, hvor jeg møder en masse skønne unger og deres familier.

Men så…. 

..flyttede vi på landet, fik mere plads og så kastede jeg mig ud i at åbne webshoppen Hos Gaardejerinden - og det er nu her, du har fundet vej til - tak for det .

Jeg har efterfølgende uddannet mig som boligstylist og dekoratør hos Stine Grubbe, samt været på flere kurser omkring kalkmaling.

Jeg deler gerne ud af min viden og elsker at holde workshops og kurser i gildesalen her på gården.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at skabe deres drømmehjem, hvor skuldrene kan komme ned og hvor der er plads til at leve. Et hjem der er dejligt at være i - som fungerer i hverdagen og som stråler når der er gæster.

Jeg hjælper andre soloselvstændige og små virksomheder, med styling, inspiration til butiksindretning og dekoration uden at budgettet bliver sprængt.

Jeg elsker at gå på loppejagt og finde gamle sager og give dem nyt liv. Nogen beholder jeg og andre bliver sat til salg i butikken.

Derudover har jeg en svaghed for lyserødt og elsker kaffe, sød lakrids og flødekager :-)

 

Karina